| Vicevi sa životinjama | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Tika^^ Zezator
Broj poruka : 286 Datum upisa : 17.05.2010 Lokacija : Somewhere where you can't find me
| Naslov: Re: Vicevi sa životinjama Sub Avg 14, 2010 12:14 pm | |
| Dolazi zeka u kafanu i širi se: Ko je ovde najjači? Javi se vuk. Izađu napolje, čuje se BAM, TAM, TRAS, DUM. Ulazi zeka i baca vučju kožu na šank i pita: Ko je sledeći? Javlja se lisica. Izađu napolje, opet se čuje DUM, BAM, TRAS, BUP. Ulazi zeka i baca lisičju kožu na šank. Za njim ulazi meda i kaže: Nemoj da mi neko dira zeku dok odem da pišam! | |
|
| |
Tika^^ Zezator
Broj poruka : 286 Datum upisa : 17.05.2010 Lokacija : Somewhere where you can't find me
| Naslov: Re: Vicevi sa životinjama Sub Avg 14, 2010 12:14 pm | |
| Vrabac gleda crva kako jede jabuku i misli: 'Da li da ga pojedem odmah ili kad se dobro najede?... Ma bolje da sačekam, biće sočniji i deblji kad pojede još jabuke...' Maca gleda vrapca i misli: 'Da li da ga odmah pojedem ili ... ma sačekaću da pojede crva, biće onda deblji i ukusniji..' Crv se nažderao jabuke, proviruje iz rupe ... vrabac to jedva dočeka, kljucnu ga i proguta. Maca skoči da uhvati vrapca, ali ovaj polete i maca upade u bure puno vode. Naravoučenije: Što je duža predigra, to je maca vlažnija. | |
|
| |
Tika^^ Zezator
| Naslov: Re: Vicevi sa životinjama Sub Avg 14, 2010 12:15 pm | |
| Dva načina da uloviš zeca: 1.Pobiberiš kamen i kad zec pomiriše, kihne i udari glavom u kamen 2.Čučneš iza grma i zvizdiš ko kupus. | |
|
| |
Tika^^ Zezator
| Idu slon i mrav preko visećeg mosta, kad pukne lijana, raznese se most i oni - bucccc. Dok su se izvlačili na obalu, mrav će ljutito: "Pa jesam li ti rekao, budalo, da prelazimo jedan po jedan!" | |
|
| |
Tika^^ Zezator
| Imao seljak petla, koji je bio stariji i nije mogao kao nekada da skače na kokoške. Odluči seljak da ode na pijac, i kupi mladjeg petla, što i uradi. Dovede ga, a ovaj sav nabrekao, veliki, agresivan. Dodje mu stariji petao da pita mladjeg kad se nadjoše u kokošinjcu: S: E, ajd se dogovorimo, karamo ih 50-50 M: Ma ajde, gle kakav si, nemaš šanse, ja karam sve,..najjači sam S: ma daj bre, evo 80:20 za tebe M: Matori, nemaš šanse, najjači sam sve su moje S: Bar mi daj jednu M: Marš budalo, sve su moje S: Dobro ako si već tako drčan moram da ti kažem da sam u trcanju brži od tebe u svakom slucaju M: Ma daj ne seri, ha,ha,ha... Odu oni do neke ograde i kaže stariji: "Trkamo se do onog plota, al daj mi 10 metara prednosti, ipak si mladji"....."OK'kaže ovaj Krenu da trče kad izleti seljak sa puškom, nišani i ubije mladjeg petla i reče: " PU JEBEM MU MATER, OPET PEDER" | |
|
| |
Tika^^ Zezator
| Naslov: Re: Vicevi sa životinjama Sub Avg 14, 2010 12:16 pm | |
| Sedi slon na slamcici i štrika. I vidi kako nilski konj prolece pored njega, prekrsti se i kaže: "O bože" | |
|
| |
Tika^^ Zezator
| Naslov: Re: Vicevi sa životinjama Sub Avg 14, 2010 12:16 pm | |
| Medo zabranio pušenje trave u šumi. Ide on tako jednom i vidi nešto se dimi iz vode. Gurne on ruku u vodu i izvuče zeku a ono mu oči naduvane, crvene... Je li bre, zeko, jesam li rek'o ja da nema duvanja? Džabe, za nas ribice to ne važi! | |
|
| |
Tika^^ Zezator
| Naslov: Re: Vicevi sa životinjama Sub Avg 14, 2010 12:17 pm | |
| Došao zeka kod lije i pita je: Lijo, lijo, mogu da te kresnem? Ne, ne, ja sam još nevina! Pa dobro, znam ja jednog pauka, on će da te zašije kad završimo i bićeš opet nevina. Lija pristane i sutra ode zeka kod vuka i kaže mu: Jao vuče, što sam juče kresnuo jednu liju. Kako je dobra... I vuk se napali i ode kod lije i pita je: Lijo, lijo, mogu da te kresnem? Ne, ne, ja sam još nevina! Pa dobro, znam ja jednog pauka, on će da te zašije kad završimo i bićeš opet nevina! I lija pristane, pauk je opet zašije i sutra ode vuk kod lava ispriča mu šta je radio sinoć. Lav se napali i ode kod lije: Lijo, lijo, mogu da te kresnem? Ne, ne, ja sam još nevina! Pa dobro, znam ja jednog pauka koji će da te zašije kad završimo i bićeš opet nevina. Lija pristane i opet ode kod pauka da je zašije a on će njoj: Ih bre, lijo, da sam znao da si tol'ka kurva stavio bih ti rajsferšlus! | |
|
| |
Tika^^ Zezator
| Naslov: Re: Vicevi sa životinjama Sub Avg 14, 2010 12:17 pm | |
| Trči zeko šumicom i vidi liju kako duva džoint. Kaže njoj zeko: Ostavi, bre, taj džoint. Haj'mo mi sportom protiv droge. Haj'mo trčati! I lija baci džoint. Trče oni dalje kad tamo vuk duva lepak. Kažu oni njemu: Jebo te droga, haj'mo trčati. Sportom protiv droge! I on baci kesu i pođe trčati sa njima. Tako oni trče i vide medu kako šmrče koku. Kažu oni njemu: Hajde medo, ostavi to i haj'mo trčati. Znaš ono "Sportom protiv droge". Baci medo koku i pođe sa njima. Trče oni tako, kad tamo dve veverice igraju odbojke. Kaže jedna drugoj: Joooj, vidi zeke što se nabob'o pa ih loži! | |
|
| |
Tika^^ Zezator
| Naslov: Re: Vicevi sa životinjama Sub Avg 14, 2010 12:19 pm | |
| pita meda: Ej, pile, je l' osećaš nešto? Na to će pile: Ne! Meda ne može da veruje, izvadi veći joint i nakon što su ga popušili opet pita pile: Je l' osećaš nešto? A pile opet: Ne! Meda izvadi džinovski joint, popuše ga pa će on: Je l' sad osećaš nešto? A pile: Ne, ni glavu, ni krila, ni nožice... | |
|
| |
Tika^^ Zezator
| Naslov: Re: Vicevi sa životinjama Sub Avg 14, 2010 12:19 pm | |
| Dogovorili se zeka i magarac da kresnu jedan drugog. Uhvati zeka magarca pa ga kresnu na brzaka a ovaj ništa i ne oseti. Uvalio magarac zeki kad će ti zeka na to: E jebi ga, ne važi se nogom! | |
|
| |
Tika^^ Zezator
| Naslov: Re: Vicevi sa životinjama Sub Avg 14, 2010 12:20 pm | |
| Kupa se slon, kad doleće miš na obalu i vrišti: Izlazi, bre, napolje!!! Izađe slon na obalu, a miš će: Ok, sad možeš nazad u vodu. Pa što si me uopšte izvlačio iz reke? Ma neko mi drpio kupaće gaće, pa da vidim da nisi ti. | |
|
| |
Tika^^ Zezator
| Idu miš i slon pustinjom dve nedelje, slon ožedni i kaže mišu: Jao, što sam žedan. Pij vode kad si žedan - kaže miš. Nisam je ni poneo. Nemoj da brineš, moj brat Čeda je poneo - kaže miš. | |
|
| |
Tika^^ Zezator
| Bila dva miša i jurila slona. Inače jedan miš se zvao Milisav. I tako slon im izmakne iz vidika i odluče da se podele i da ga potraže. Posle izvesnog vremena začu se strašan krik. Svi potrčaše prema mestu odakle je krik došao. Tamo zatekoše miša Milisava. Milisave, gde je slon? - povikaše svi uglas. Nemam pojma. Lažeš, Milisave, pojeo si ga. Nisam, keve mi. Lažeš, Milisave, masni su ti brkovi! | |
|
| |
Tika^^ Zezator
| Idu slon i miš zajedno, a miš kaže: Ala tutnji kada mi idemo! | |
|
| |
Tika^^ Zezator
| Naslov: Re: Vicevi sa životinjama Sub Avg 14, 2010 12:21 pm | |
| Igrali miševi i slonovi fudbala. Sredinom prvog poluvremena, jedan miš koji je "malko" zakasnio uleti u teren i pita: Ko igra za mene, ko igra za mene? | |
|
| |
Tika^^ Zezator
| Ratovali slonovi i miševi. Jedan miš se popeo slonu na vrat, a njegovi drugovi miševi mu počeli dovikivati: To, Boro, zadavi skota...!!! | |
|
| |
Tika^^ Zezator
| Sedi mačka na ogradi i puši neku vutru. U tom prolazi baba i kaže: Pisss, maco! Mačka samo podigne dva prsta i kaže: Peace, baba! | |
|
| |
darkslayer Moderator
Broj poruka : 82 Datum upisa : 31.07.2010 Godina : 29 Lokacija : crvenka
| Naslov: Re: Vicevi sa životinjama Uto Sep 28, 2010 4:10 pm | |
| Tata morski pas uči svoga sina : - kada vidiš kupača kojeg želiš pojesti, prvo napneš leđa da ti izviri peraja i onda kružiš oko kupača.-nakon toga ga malo gurneš njuškom, pa opet otplivaš jedan krug oko njega. -onda opet gruneš njuškom pod rebra i otplivaš još koji krug, barem 4-5 puta, a onda ga zgrabiš i pojedeš! Mali morski pas pita tatu : -a zašto ga ne bih mogao odmah pojesti? Tata mirno odgovori : -možeš i tako, ali onda bude pun govana | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vicevi sa životinjama | |
| |
|
| |
| Vicevi sa životinjama | |
|