| Kompjuterski vicevi | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Admin Admin
Broj poruka : 90 Datum upisa : 16.05.2010 Godina : 28 Lokacija : Crvenka
| Naslov: Kompjuterski vicevi Pon Maj 17, 2010 4:40 pm | |
| - Dolazi programer do benzinske pumpe i traži da mu se natoči gorivo, a prodavac ga pita: "Hoćete li 95 ili 98?" - A ovaj će njemu: "Šta, zar nemate XP?" | |
|
| |
Bazduljica Zezator
Broj poruka : 80 Datum upisa : 16.05.2010 Godina : 29
| Naslov: Re: Kompjuterski vicevi Pon Maj 17, 2010 7:03 pm | |
| - Programer se krsti: "U ime oca (čelo), sina (stomak), i Svetoga Duha (desno rame), Enter (lijevo rame)." | |
|
| |
Bazduljica Zezator
Broj poruka : 80 Datum upisa : 16.05.2010 Godina : 29
| Naslov: Re: Kompjuterski vicevi Pon Maj 17, 2010 7:04 pm | |
| - Upozorenje! Vaš kompjuter je zaražen Crnogorskim virusom! Ali ne brinite, on tu samo leži i ništa ne radi. | |
|
| |
Sega Gnjavator
Broj poruka : 39 Datum upisa : 17.05.2010 Godina : 28 Lokacija : Novi Sad
| Naslov: Re: Kompjuterski vicevi Pon Maj 17, 2010 9:19 pm | |
| Ulazi Brus Vilis u prodavnicu kompova i kaze: "Daj Hard" | |
|
| |
Tika^^ Zezator
Broj poruka : 286 Datum upisa : 17.05.2010 Lokacija : Somewhere where you can't find me
| Naslov: Re: Kompjuterski vicevi Sub Maj 22, 2010 5:46 pm | |
| Raspravljaju se slikar, doktor i programer šta je bolje imati: ženu ili ljubavnicu. Kaže slikar: • Pa bolje je imati ljubavnicu, to je veće uzbuđenje i veća inspiracija. Kaže doktor: • Pa bolje je imati ženu, to ti je sigurna veza i stabilnost. Programer će na to: • Znate šta, momci? Najbolje je imati i ženu i ljubavnicu. Žena misli da si kod ljubavnice, ljubavnica misli da si kod žene, a ti programiraš... | |
|
| |
Tika^^ Zezator
Broj poruka : 286 Datum upisa : 17.05.2010 Lokacija : Somewhere where you can't find me
| Naslov: Re: Kompjuterski vicevi Sub Maj 22, 2010 5:47 pm | |
| • Tata, reci mi, kako sam se rodio? • Dobro sine, znao sam da ćeš me jednog dana to pitati. Evo ovako. Tata i mama su napravili jedan copy/paste na jednom chatu na MSN. Tata je onda dao mami sastanak preko email-a u WC-u u jednom cybercafeu. Onda je mama napravila nekoliko download-a s tatinim memory stick-om. Kad je tata bio spreman za upload, primetili smo da nismo stavili firewall. Kako je bilo kasno da se koristi undo, a ni delete više nije pomagao, 9 meseci kasnije nam je stigao zajebani virus... | |
|
| |
Tika^^ Zezator
| Naslov: Re: Kompjuterski vicevi Sub Maj 22, 2010 5:47 pm | |
| Šta kaže haker kad mu počinje slabiti vid? • Slabi mi grafička..! | |
|
| |
Tika^^ Zezator
| Naslov: Re: Kompjuterski vicevi Sub Maj 22, 2010 5:48 pm | |
| Sta urade nasi fudbaleri kad pobede Argentinu? Ugase playstation! | |
|
| |
Tika^^ Zezator
| Naslov: Re: Kompjuterski vicevi Sub Maj 22, 2010 5:48 pm | |
| Voze se u autu mašinac, električar i programer. Odjednom auto počne «kašljucati» pa stane. Prvi progovori mašinac: - Pa da, izlizali su se zupčanici na diferencijalu. Odmah sam ja osetio da nešto nije u redu. Na to će električar: - Ma jok, crko je alternator. A programer će: - A da izađemo, pa da ponovno uđemo?! | |
|
| |
Tika^^ Zezator
| Naslov: Re: Kompjuterski vicevi Sub Maj 22, 2010 5:49 pm | |
| Sta cigan radi na kompjuteru?? - pretura po recycle binu! | |
|
| |
Tika^^ Zezator
| Naslov: Re: Kompjuterski vicevi Sub Maj 22, 2010 5:50 pm | |
| Informatičarska kletva: - Dabogda ti žena bila open source! | |
|
| |
darkslayer Moderator
Broj poruka : 82 Datum upisa : 31.07.2010 Godina : 29 Lokacija : crvenka
| Naslov: Re: Kompjuterski vicevi Čet Avg 12, 2010 11:32 pm | |
| inspektoei idu u akciju nabavljanja podataka: 1.nas cilje da uzmemo fajl iz komojutera 2.vazi gde se nalazi 1.u kompjuteru 2.uzima cekic i rastura kompjuter na pramparcad-zadatak uspesno objavljen -omg deje super tajni fajl.
| |
|
| |
Tika^^ Zezator
| Naslov: Re: Kompjuterski vicevi Sub Avg 14, 2010 10:02 am | |
| Ulazi haker u mesaru i trazi kg mesa,a mesar ga pita: - Da ti narezem? - Ne, nego na flash! | |
|
| |
Tika^^ Zezator
| Naslov: Re: Kompjuterski vicevi Sub Avg 14, 2010 10:02 am | |
| Idu dva digitrona ulicom naidju na kompjuter,prvi ce na to: - Vidi strebera. | |
|
| |
Tika^^ Zezator
| Naslov: Re: Kompjuterski vicevi Sub Avg 14, 2010 10:03 am | |
| Sta uradi programer kad se umori u toku sexa? Desni klik na zenu\Properties\Allways on top | |
|
| |
Tika^^ Zezator
| Naslov: Re: Kompjuterski vicevi Sub Avg 14, 2010 10:04 am | |
| Muž informaticar se vraća kući u zoru. - Gdje si bio jelu noć??!! Priznaj!!! - Znaš draga, jučerašnji sastanak se odužio, pa je našoj novoj sekretarici otišao i posljednji autobus. Zamolila me je da je odbacim kući, i ja sam to i uradio. Onda sam pred njenom kućom video da je ispustila zadnja lva guma na autu, pa sam promenio točak. Sekretarica me je ljubazno pozvala u svoj stan da operem ruke, i usput mi je skuvala i čaj sa rumom, pošto sam se smrzao mjenjajući točak... Kad sam hteo krenuti kući, video sam da policija u njenoj ulici zaustavlja sva vozila i proverava vozače "balonom". Pričekao sam da odu, zbog ruma u čaju, ali njima to nije padalo na pamet. Onda je sekretarica predložila da prespavam kod nje... i eto... - Ne laži, džukelo!!! Znam da si opet celu noć bio u kancelariji i njakao kompjuter!!! | |
|
| |
Tika^^ Zezator
| Naslov: Re: Kompjuterski vicevi Sub Avg 14, 2010 10:04 am | |
| Dva reportera setaju gradom i intervjuisu ljude postavljajuci im pitanje: Da li znate sta je Cyber sex? Prvi prolaznik na pitanje odgovori: - sex sta? Drugi odgovori: - kakav sex? ....i tako redom par ljudi dok ne naidju na studenta Elektrotehnike koji odgovori: - Cyber sta? | |
|
| |
Tika^^ Zezator
| Naslov: Re: Kompjuterski vicevi Sub Avg 14, 2010 10:05 am | |
| Traži informatičar pozajmicu od kolege: - Ajde, majke ti pozajmi mi 1000 dinara. A ovaj će: - Evo ti 1024 da bude okruglo. | |
|
| |
Tika^^ Zezator
| Razgovaraju dva hakera: - Znaš onaj pogled, ono, kad devojci prosto viri seks iz očiju, kad se vidi da bi htela... - Ne znam. - Ni ja. | |
|
| |
Tika^^ Zezator
| Zašto Internet nikada neće moći da zameni novine? Pa kako Internetom da ubijaš muve? | |
|
| |
Tika^^ Zezator
| Naslov: Re: Kompjuterski vicevi Sub Avg 14, 2010 10:06 am | |
| Mama i tata, kompjuterski programeri, pričaju sa detetom: - Šta radi cica-maca? - Mjau, mjau... - Bravo! A šta radi kuca? - Vau, vau... - A šta radi kravica? - Muuu, muuuuuuuu! - Tako, pametnice naša. A šta radi miš? - Klik, klik... | |
|
| |
Tika^^ Zezator
| Naslov: Re: Kompjuterski vicevi Sub Avg 14, 2010 10:06 am | |
| Informatičarska kletva: - Dabogda ti žena bila open source! | |
|
| |
Tika^^ Zezator
| Naslov: Re: Kompjuterski vicevi Sub Avg 14, 2010 10:07 am | |
| Voze se u autu mašinac, električar i programer. Odjednom auto počne «kašljucati» pa stane. Prvi progovori mašinac: - Pa da, izlizali su se zupčanici na diferencijalu. Odmah sam ja osetio da nešto nije u redu. Na to će električar: - Ma jok, crko je alternator. A programer će: - A da izađemo, pa da ponovno uđemo?! | |
|
| |
Tika^^ Zezator
| Sta cigan radi na kompjuteru?? - pretura po recycle binu! | |
|
| |
Tika^^ Zezator
| Idu dva kompjuterasa ulicom i kaze jedan: - "Gle on ribu! Kakve ima properties!" - "Ma ebesh to, ona ti je read-only!" | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kompjuterski vicevi | |
| |
|
| |
| Kompjuterski vicevi | |
|