| Vicevi u kojima se spominju razni narodi | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Admin Admin
Broj poruka : 90 Datum upisa : 16.05.2010 Godina : 28 Lokacija : Crvenka
| Naslov: Vicevi u kojima se spominju razni narodi Pon Maj 17, 2010 4:36 pm | |
| - Šetaju se pustinjom Amerikanac, Francuz i Bosanac, pa naidju oni tako na neku odskočnu dasku pored koje piše: "Zaleti se - skoči - poželi mesto!" - Zaleti se Amerikanac i poželi: "New York!" i stvarno, pojavi se u New Yorku. - Zaleti se Francuz i kaže: "Pariz!" i evo njega u Parizu. - Zaleti se Bosanac, spotakne se i kaže: "A u pičku materinu!" | |
|
| |
Bazduljica Zezator
Broj poruka : 80 Datum upisa : 16.05.2010 Godina : 29
| Naslov: Re: Vicevi u kojima se spominju razni narodi Pon Maj 17, 2010 7:00 pm | |
| - Takmičili se Bosanac, Amerikanac i Rus ko će duže sačuvati državnu tajnu. - I tako mučili Amerikanca 10 minuta i Amerikanac oda tajnu. - Rusa tukli pola sata i on oda tajnu. - Na kraju Bosanca biju li, biju čitav dan, a onda ga bace u tamnicu, a on ništa. - Posle 3 dana ulaze u tamnicu da mu čestitaju pobjedu i ugledaju njega kako drži ruke na glavi i viče: "Sjeti se, budalo, sjeti se...!!!" | |
|
| |
Bazduljica Zezator
Broj poruka : 80 Datum upisa : 16.05.2010 Godina : 29
| Naslov: Re: Vicevi u kojima se spominju razni narodi Pon Maj 17, 2010 7:00 pm | |
| - Upoznaju se u vojsci Bosanac i Makedonac. Pita Bosanac Makedonca: "Odakle si?" - A on odgovori: "Ja sam vo Skopje, a ti?" - Bosanac odgovori: "Ja sam vo iz Sarajeva!" | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Vicevi u kojima se spominju razni narodi Uto Maj 18, 2010 8:40 am | |
| Kako zemunac izjavljuje sauchesce? -Mis'im, tuga brate.... | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Vicevi u kojima se spominju razni narodi Uto Maj 18, 2010 8:41 am | |
| Uciteljica u Zemunu ispituje prvake matematiku: - Marice, ajde ti: koliko je 2+2? - 4, uciteljice! - Bravo! A 3+3? - 6!!!!!! - Odlično Marice! A koliko jeeee.... 3+2?? - Mmmmmm.... 5!!!! - Odlično, Marice! U tom momentu mali Zemunac ustaje, vadi utoku i ispaljuje 4 metka u Maricu. Uciteljica: - Po...pobogu, dete, šta si to uradio???!!!! Mali Zemunac: - Morao sam, brate... Previše je znala! | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Vicevi u kojima se spominju razni narodi Uto Maj 18, 2010 8:42 am | |
| Uci Zemunac papagaja da prica: -Reci sta je!!! Papagaj cuti. -Ajde reci sta je!!!! Papagaj opet nista. -Alo bre, reci sta je!!!! I papagaj najzad progovori: -Sta je? Sta je? -Sta bre ti meni sta je, a!!!!!!!!! | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Vicevi u kojima se spominju razni narodi Uto Maj 18, 2010 8:43 am | |
| Kako se Zemunac javlja na telefon? -Znaci halo!!! | |
|
| |
darkslayer Moderator
Broj poruka : 82 Datum upisa : 31.07.2010 Godina : 29 Lokacija : crvenka
| Naslov: Re: Vicevi u kojima se spominju razni narodi Pon Avg 02, 2010 3:39 pm | |
| Crnogorac u tunelu vozi 180km/h na izlazu tunela ceka ga policajac i zaustaviga -za vas 100E -sto? -u tunelu ste vozili 180km/h -nisam majke mi vozio sam 80. -imamo kamere sve je snimljeno. -3 puta si se okrenuo pod rucnom3 ,zamalo 3 sudara napravio. -sve je snimljeno -jeli majketi aj mi narezes to na DVD. | |
|
| |
darkslayer Moderator
| Naslov: Re: Vicevi u kojima se spominju razni narodi Pon Avg 02, 2010 10:33 pm | |
| sta rade Albanci kad prelaze srpsku granicu menjaju tablice. | |
|
| |
darkslayer Moderator
| Naslov: Re: Vicevi u kojima se spominju razni narodi Pon Avg 02, 2010 10:35 pm | |
| Zali se crnogorac da mu je mrsko raditi kad ono prolazi bosanac i hvali mu se znas ja sam bio u americi i tamo ti pare bukvalno leze poslagane na zemlji i ode crnogorac u ameriku kad ono na aerodromu vidi 1oo$ i kaze ih koce prvog dana raditi. | |
|
| |
darkslayer Moderator
| Naslov: Re: Vicevi u kojima se spominju razni narodi Sub Avg 14, 2010 6:26 pm | |
| -TEST IZDRZLJIVOSTI- Zatvoriliu jednu celiju sa tvorovima;bosanca,cnogorca,amerikanca, rusa i srbina da vide koce vise da izdrzi. posle 5min izlazi srbin zanjim crnogorac 15min rus. proslo 2h bosanac neizlazi oni se zacudise da se nije mozda ugusio kad ono tvor trci napolje bosanac skino carape. | |
|
| |
darkslayer Moderator
| Naslov: Re: Vicevi u kojima se spominju razni narodi Uto Sep 28, 2010 3:58 pm | |
| Ide Srbin planinom na Kosovu pa naidje na mrtvog Slobu. U isto vreme ga zahvati i sreca i strah, ali ako ga vide pored tela optuzice ga da je to on uradio, zato se on sakri iza zbuna dok neko drugi ne naidje. U tom nailazi siptar i primeti istu scenu. Vrlo lukavo iz istih razloga kao i Srbin, sakri se on iza drugog zbuna. Ubrzo nailaze dva jevreja i zatucu istu scenu. "Vidi mrtav Sloba, ajde da ga sahranimi" - rece jedan jevrej. Izlaze Srbin i siptar i pocese na sav glas da vicu: "Ajde bezite odavde vi ste i Isusa sahranili pa je vaskrsnuo" | |
|
| |
darkslayer Moderator
| Naslov: Re: Vicevi u kojima se spominju razni narodi Uto Sep 28, 2010 4:07 pm | |
| Kako reaguju kad ih zena napusta?
Ateista:Ne verujem... Katolik:Ja sam kriv. Jevrejin:Vraticu ti za ovo! Musliman:Pih,jedna zena manje vise... Melanholik:Ubicu se! Kolerik:Ubicu te! Pesimista:Znao sam... Naivcina:Kad se vracas? Romantik:Ali,ja te volim! Advokat:To ce te mnogo kostati! Bankar:To ce me mnogo kostati! Ekolog:Idi biciklom! Slovenac:Samo da nije Hrvat! Hrvat:Samo da nije Slovenac! Albanac:Samo da nije Srbin! Srbin:Mrs u p m xD | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vicevi u kojima se spominju razni narodi | |
| |
|
| |
| Vicevi u kojima se spominju razni narodi | |
|